Ποιοι Είμαστε

ABOUT US

PhysioExplanation
Therapeutic-Massage
PhysioHome4_1

WHO WE ARE

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Physio In Motion.

Το Physio in Motion αποτελείτε από μια ομάδα έμπειρων, πτυχιούχων φυσικοθεραπευτών με σκοπό να σας παρέχουν ποιοτηκές υπηρεσίες υγείας στην άνεση του χώρου σας. Είτε πρόκειτε για κατ΄ οίκον επίσκεψη ή για θεραπεία στο γραφείο / επαγγελματικό χώρο, ο εξοπλισμός του Physio In Motion έρχεται στον χώρο σας (κρεβάτι, μηχανήματα, ειδικός εξοπλισμός) σε κάθε συνεδρία μάζι με τους φυσικοθεραπευτές. Η εξειδικευμένη ομάδα του Physio In Motion αναλαμβάνει την αποκατάσταση σε μεγάλο εύρος παθήσεων και κακώσεων καθώς αποτελείτε από τα εξής τμήματα:

• Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία

• Νευρολογική Αποκατάσταση

• Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία

• Μετεγχειρητική Αποκατάσταση

• Διαχείριση Λεμφοιδήματος

Η Φιλοσοφία μας

Στο Physio In Motion, στόχος μας είναι η άμεση και ολιστική αποκατάσταση του ασθενή, στον δικό του χώρο, με τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και το απαραίτητο εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο. Εστιάζουμε στο κάθε πρόβλημα του ασθενούς με ενσυναίσθηση & επαγγελματισμό και κατανοούμε πως κάθε ασθένεια, πάθηση ή τραυματισμός, πέρα από την σωματική υγεία, μπορεί να επιρρεάσει την ψυχολογία και την καθημερινότητα του ατόμου.

Εξατομικευμένο Πλάνο Θεραπείας

Εστιάζουμε στον κάθε ασθενή και τις προσωπικές του ανάγκες ξεχωριστά με ενσυναίσθηση, κατανόηση και επαγγελματισμό, όχι σαν να είναι "άλλο ένα περιστατικό"  οσφυαλγίας ή "άλλο ένα" χειρουργίο κλπ. Στο Physio In Motion, η προσέγγιση μας είναι ανθρωποκεντρική, καθώς κατανούμε πως κάθε άνθρωπος είναι μονάδικος και έχεις τις δικές του ανάγκες.

Εξειδικευμένη Επιστημονική Ομάδα

Δίνουμε έμφαση στην επιστημονική τεκμηρίωση καθώς και στα τελευταία ερευνητικά δεδομένα για κάθε πάθηση. Γι' αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι του Physio In Motion είναι όλοι προσεκτικά επιλεγμένοι πτυχιούχοι επαγγελματίες υγείας. Οι θεραπευτές μας έχουν ολοκληρώσει φυσικοθεραπευτικές εξειδικεύσεις όπως το Manual Therapy ή την Θεραπευτική Άσκηση και άλλα πεδία όπως την Αναπνευστική ή Νευρολογική Φυσικοθεραπεία και την διαχείρηση λεμφοιδήματος.

OUR DEPARTMENTS

Τα Τμήματα Μας

To Physio in Motion και η φυσικοθεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει και να αναλάβει την αποκατάσταση στους εξής τομέις:

Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία

Θεραπεία Μυοσκελετικών & Αθλητικών Παθήσεων ή Κακώσεων

Νευρολογική Αποκατάσταση

Αποκατάσταση στο Parkinson, Πολλαπλή Σκλήρηνση, Εγκεφαλικό, κ.α.

Αναπνευστική Φυσικοθεραπεία

 ΧΑΠ, Άσθμα και άλλα

Καρδιο-Αναπνευστικά προβλήματα

Μετεγχειρητική Αποκατάσταση

Φυσικοθεραπεία μετά το χειρουργείο για πλήρη Αποκατάσταση

Διαχείριση Λεμφοιδήματος

Θεραπεία, Διαχείριση & Αυτοδιαχείριση Λεμφοιδήματος

OUR PROCESS

Τι Μας Κάνει Μοναδικούς!

Στο Physio In Motion σας παρέχουμε ποιοτικές Υπηρεσίες Υγείας, με γνώμονα τους παρακάτω βασικούς πυλώνες λειτουργίας μας.

How it works

Τι να περιμένετα από την Πρώτη
Συνεδρία Φυσικοθεραπείας.

Η πρώτη συνεδρία αποτελείτε από την λήψη ενός πλήρους και  λεπτομερούς ιστορικού της παρούσας κατάστασης καθώς και προηγούμενων ιατρικών προβλημάτων. 

Ακολουθεί η αξιολόγηση, βάση του ιστορικού, καθώς και η αντίστοιχη κλινική εξέταση που μπορεί να περιλαμβάνει: την παρατήρηση, την ψηλάφιση, είδικές δοκιμασίες και διάφορες κινήσεις ή δραστηριότητες σχετικές με το εκάστοτε πρόβλημα. Έπειτα ο φυσικοθεραπευτής αξιολογεί και τις αντίστοιχες διαγνωστικές εξετάσεις, εφόσον υπάρχουν (ακτινογραφίες , μαγνητικές τομογραφίες, σπιρομέτρηση, κτλ).

Έπειτα, εφαρμόζονται οι κατάλληλες θεραπευτικές τεχνικές - μέσα σύμφωνα με τα αντίστοιχα φυσικοθεραπευτικά πρωτόκολλα. Τέλος, ο ασθενής μαζί με τον φυσικοθεραπευτή συμφωνούν στην εφαρμογή ενός εξατομικευμένου πλάνου θεραπείας(συχνότητα συνεδριών, είδος θεραπείας καθώς και θεραπευτικά μέσα, θεραπευτικές ασκήσεις, οδηγιές & συμβουλές για αυτοδιαχείρηση), το οποίο είναι το ιδανικότερο για να δώσει λύση στο πρόβλημα του ασθενή με τον ασφαλέστερο και γρηγορότερο τρόπο.

LogoPng
PhysioExplanation

faq

Συχνές Ερωτήσεις !

Η φυσικοθεραπεία είναι ένα επάγγελμα υγείας που μπορεί να βοηθήσει με την θεραπεία και την αποκατάσταση Μυοσκελετικών, Αρθριτικών, Νευρολογικών, Καρδιοαναπνευστικών, Λεμφικών καθώς και σε πληθώρα διαφορετικών παθήσεων, αλλά και σε Αθλητικούς τραυμάτισμούς και κακώσεις. Μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί για να βεβαιωθείτε έαν η φυσικοθεραπεία μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα σας.

Η θεραπεία στο σπίτι δεν υπολείπεται σε τίποτα σε σύγκριση με την θεραπεία στα εργαστήρια φυσικοθεραπείας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός του Physio In Motion (κρεββάτια θεραπείας, μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας, εξοπλισμός άσκησης κτλ) καθώς και η άριστη επιστημονική προσέγγιση μας αποτελούν εγγύηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας που εξασφαλίζουν οι θεραπευτές μας στις κατ’ οίκον επισκέψεις τους.

Να είστε προετοιμασμένοι να παρέχετε το ιατρικό σας ιστορικό, τα αποτελέσματα σχετικών εξετάσεων, όπως π.χ. μαγνητικής τομογραφίας, καθώς και σε περίπτωση που χρεισιμοποιήται κάποια φάρματα, την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή. Τα ρούχα χρειάζεται να είναι άνετα, οπότε ίσως θα ήταν θεμιτό να έχετε μαζί σας ένα t-shirt κι ένα σορτς ή μία φόρμα.

Το πλήθος καθώς και η συχνότητα των συνεδριών που χρειάζεται κάθε ασθενής, εξαρτάται από την εκάστοτε πάθηση ή τραυμάτισμο, το ιατρικό ιστορικό του κάθε ασθενούς καθώς και τις ιδιαιτερότητες κάθε οργανισμού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ιδιαιτερότητες κάθε πάθησης μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μας.

Για να επωφεληθείτε πλήρως από τις θεραπείες , είναι σημαντικό να διατηρείτε την συχνότητα των συνεδριών που έχετε προγραμματίσει με τον φυσικοθεραπευτής σας και να εκτελείτε το πρόγραμμα για το σπίτι το οποίο έχει σχεδιαστεί για σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 212 104 0969  είτε μέσο του Μessenger Chat της σελίδας μας. Μπορείτε επίσης να κλείσετε ραντεβού με τους παραπάνω τρόπου καθώς και μέσω της φόρμας για online ραντεβού.